Socialize

Facebook
Home » Actualitate » Stiri si comunicate » A apărut Broşura pentru Admiterea în Învăţământul Liceal şi Profesional, inclusiv Dual  

A apărut Broşura pentru Admiterea în Învăţământul Liceal şi Profesional, inclusiv Dual  

Conform precizărilor OMENCS 5077/2016, vă aducem la cunoştinţă faptul că a fost publicată, pe site-ul http://ismb.edu.ro, Broşura pentru Admiterea în Învăţământul Liceal şi Profesional, inclusiv Dual, Bucureşti, ediţia 2017.

Materialul cuprinde informaţii referitoare la admiterea în învăţământul liceal, învăţământul profesional, învăţământul dual şi reprezintă un ghid util atât pentru absolvenţii clasei a VIII-a, cât şi pentru părinţii acestora, în vederea orientării şcolare pentru clasa a IX-a.

Broşura este editată de Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, prin Comisia de Admitere a Municipiului Bucureşti, şi va fi distribuită gratuit absolvenţilor clasei a VIII-a din anul şcolar 2016-2017.

În sprijinul informării cât mai exacte a elevilor şi a părinţilor acestora cu privire la oferta educaţională existentă la nivelul unităţilor de învăţământ liceal, de stat şi particulare, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, împreună cu Primăria Municipiului Bucureşti, prin Centrul de Proiecte şi Programe Educaţionale şi Sportive pentru Copii şi Tineret, organizează, în perioada 16–19 mai 2017, între orele 16,00 şi 18,00, în Parcul Tineretului (intrarea Colegiul Naţional Gheorghe Şincai), Târgul „Oferta educaţională“. La sesiunile de informare vor fi prezenţi membrii Comisiei Municipale de Admitere, care vor răspunde solicitărilor participanţilor.

 

Biroul de presă al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti